Site Logo
Store IconUser icon
Favorites
0,00 лв.0 Продукта

ЗА БАЛЕВ БИО

Балев Био ЕООД е една от първите български компании със сфера на дейност разпространение и внос на био храни и био продукти. Селектирахме за Вас доказани с качеството си артикули на световни производители. Опитът ни от създаването на компанията през 2010г ни прави доверен и сигурен партньор. Нашата цел е да популяризираме здравословния начин на живот, чрез Био продукти с перфектно качество, като алтернатива на масовите, конвенционални храни.

Дистрибутираме богата гама от органични, вегетариански, веган и всякакви здравословни напитки и храни. Всички артикули, които предлагаме, са сертифицирани по международните и европейски стандарти за безупречно биологично качество.

Био храни

ПРЕДСТАВЯНЕ

Балев Био ЕООД е българска компания, създадена през 2010 г. и е една от първите, която започва да внася и разпространява хранителни и нехранителни био продукти.

Като вносители с дългогодишен опит, ние се гордеем с качеството и безопасността на продуктите, които предлагаме. Намираме се в близост до гр. София в с.Волуяк със складова база на площ от 31 000 кв.м., като разполагаме и с 3 хладилни помещения и 1 за съхранение на дълбокозамразена стока.

АВТОПАРК

Разполагаме със собствен специализиран автопарк от превозни средства за доставка, което ни позволява да обслужваме качествено нашите клиенти и партньори.

Балев Био автомобили

МИСИЯ

Вярваме, че биологичните храни са по-добри за нас, за обществото и природата. Нашата мисия е да покажем на хората различен начин на живот в хармония с природата. Стремим се да предизвикаме у всеки страстта към био културата и предимствата от здравословното хранене. Опитваме се да отговаряме на нуждите на все по-нарастващите тенденции в здравословното хранене с предлагането на все повече и по-качествени продукти.

ВНОС И ДИСТРИБУЦИЯ НА БИО ПРОДУКТИ

Ние сме водещ дистрибутор на чуждестранни и местни био продукти. Асортименът ни наброява над 4500 артикула с добре организирана и структурирана дистрибуторска мрежа в цялата страна.

Наши клиенти са както водещи супермаркети, специализирани магазини за биологични и здравословни храни и бензиностанции, така и детски кухни, фитнес центрове, аптеки, малки магазини, ресторанти, заведения и много други.

Био храни

СОБСТВЕНИ ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Страстта ни към здравословното и балансирано хранене ни вдъхнови да създадем и марки, които да обслужват по-добре нуждите на нашите клиенти.

Балев Био ЕООД дистрибутира продукти и на собствените си търговски марки ALOKA и БАЛЕВ БИО, доказали се вече като изключително качествени и достъпни за всеки.

Връзка с нас

Свържете се с нас, ще се радваме да обсъдим възможностите за съвместна работа.

Национален телефон:

0800 20333

Административен офис:

бул.Черни връх 206

Имейл:

[email protected]

Тел:

0882941656

Форма за контакт - Партньори

Съгласявам се данните ми да се обработват за целите на осъществяване на комуникация с Балев Био Маркет (Виж задължителна информация за правата на лицата по защита на личните данни)