Balev Bio
Балев Био Маркет

Колоидно сребро 25+ppm 250ml

THE COLLOIDAL COMPANY

Балев Био Маркет

19.99лв

Колоидно сребро
  • Описание

  • Допълнителна информация

Колоидното Сребро е тъмно жълта течност с лек или никакъв вкус.

Произход и Приложение

Още древните маи, инки, спартанци и египтяни използвали сребърна вода за пречистване и подсилване на организма и в ритуали за красота. Приготвяли я като оставяли питейна вода в сребърни съдове или потапяли сребърни предмети във вода. Днес среброто се изолира под формата на микрочастици – така то не се утаява. Получава се колоиден разтвор с мощно антибактериално, противовирусно и детоксикиращо действие. Качествата му, открити от древните цивилизации, вече са изпитани и доказани научно: ползва се дори за пречистване на питейната вода на космонавтите! Среброто има репутация на най-мощния естествен антисептик и антибиотик. То е високо ефективно при третирането на кожни проблеми - акне, екзема, псориазис, рани и изгаряния, като допълнително способства за заличаване на белезите. Среброто е ефективно както при хората, така и при животните. И тъй като предпазването е по-добро от лекуването препоръчваме да се приема поддържаща доза ежедневно. В ботаниката при третирането на растенията среброто е високо ефективно за предпазване от вредители като листни въшки, мъхове и спори. В домакинството среброто е отличен универсален дезинфектант. Напръскайте работните плотове и избършете с кърпа. Среброто може да се използва и за дезинфекция на мека мебел и постели за домашни любимци. Среброто е високо ефективно при елиминирането на миризми, петна (включително мастило) и плесен. Среброто няма да повреди или боядиса повърхностите. Размерът на частиците е 25+ppm, което придава бледожълт цвят на колоидния разтвор. Това е естествено и безвредно. Цветът може да варира в различните партиди.

Ползи за здравето от Колоидното Сребро 25+ppm

• естествен антибиотик • естествен антисептичен и антибактериален агент • нежен дезинфектант - безопасен за използване върху всички домакински повърхности/постелки, за да се предотврати разпространението на патогени • бори се с инфекции и вируси • отлична антибактериална вода за уста при халитоза, язви в устата и заболявания на венците - може да се използва ежедневно • високоефективен в борбата с настинките, грипните вируси, алергиите и предотвратяване на заразяване при ухапване от летящи насекоми • безопасен за употреба върху животни Законодателството на ЕС не позволява да имаме медицински претенции към качествата на този продукт. Препоръчваме ви да се обърнете към специалист за повече информация.

Прием и Съхранение

Препоръчителен дневен прием: Препоръчваме да приемате 10-25 мл ежедневно за лечение на упорити вируси, инфекции и болести - задръжте течността около 30 секунди до една минута, като жабурите с леки въртеливи движения преди поглъщане. Докато консумирате продукта, препоръчваме да пиете много прясна вода. Колоидното Сребро е 25 микрограма на милилитър, като 50% е йонни частици (приблизително с размер на атом) и 50% отделни частици (приблизително 5-10 пъти по-големи частици) и се произвежда САМО от 99,997% чисто сребро. Ние не използваме сребърни протеини или хлориди, които исторически са били свързани с Аргирия. Нашите продукти са 100% безопасни. Колоидното Сребро 25+ppm е предпочитано за вътрешна употреба, тъй като е практически безвкусно. Препоръчваме да го използвате за лечение на вътрешни инфекции и вируси. Важна забележка: Препоръчителният дневен прием не трябва да бъде превишаван. Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Начин на съхранение: На сухо и тъмно място при стайна температура. Препоръчваме нашите колоидни добавки да НЕ влизат в контакт с други метали, напр. лъжици и т.н.

THE COLLOIDAL COMPANY

Продуктите на шотландската компания THE COLLOIDAL COMPANY са 100% натурални. Осигуряват по-добра памет, подмладяват клетките ни, защитават ни от инфекции, предотвратяват здравни проблеми от различно естество.Спомага за поддържането на здрава кожа; здрави хрущяли и сухожилия. Подпомага производството на енергия на клетъчно ниво.